diensten

Boekhouding 

De boekhoudkundige werkzaamheden kunnen variëren van het invoeren van alle boekstukken tot het opstellen van de jaarrekening, en alles wat daar tussenin ligt. Maatwerk Administratiekantoor Admaro kan het volledige boekhoudkundige traject voor u verzorgen, of zaken oppakken vanaf het inboekwerk en verwerken tot de jaarrekening. Daarbij kunnen wij bijvoorbeeld uw financieel- administratief personeel ondersteunen en/of aansturen. Of wij bieden u precies dat stukje dienstverlening waarvoor u nog ondersteuning zocht, zoals het voeren van de loonadministratie of het verzorgen van uw belastingaangiften. 

Loonadministratie 

De loonadministratie is een vakgebied met uitgebreide wet- en regelgeving, die ook nog eens doorlopend onderhevig is aan wijzigingen in premies, grondslagen en fiscale eisen. Juist omdat de loonadministratie een complexe materie is, hebben wij dit uitbesteed. 

Belastingen

Fiscaal advies en ondersteuning in brede zin – Verzorgen van correspondentie met de belastingdienst – Omzetbelasting en intracommunautaire leveringen – Vennootschaps- en dividendbelasting – Inkomstenbelasting en toeslagen Als u gebruik wilt blijven maken van uw huidige fiscaal adviseur, is dit natuurlijk ook mogelijk